ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات شرکت مخابرات درباره سرعت اینترنت | علت تامین پهنای باند نیست

  • کد خبر: ۱۰۰۰۳۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۹
توضیحات شرکت مخابرات درباره سرعت اینترنت | علت تامین پهنای باند نیست
در روزهای اخیر کندی سرعت اینترنت باعث بروز گلایه‌هایی از سوی مردم شده و بازار شایعات و اخبار غیرصحیح نیز در این رابطه داغ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تامین پهنای باند شرکت مخابرات ایران بدون مشکل در حال انجام است اما در عین حال یکی از شایعات، تخصیص‌ نیافتن پهنای باند مناسب به شرکت مخابرات است که در برخی کانال‌های خبری دست‌به‌دست می‌شود. شرکت مخابرات ایران این موضوع را تکذیب کرده است.

محمدرضا بیدخام، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، در این زمینه با بیان این که تامین پهنای باند مصرفی شرکت مخابرات ایران در وضعیت عادی قرار دارد، اعلام کرد: با بررسی‌های انجام‌شده، در حال حاضر مشکلی در تأمین پهنای باند اینترنت شرکت مخابرات ایران وجود ندارد.

وی افزود: پهنای‌ باندی که از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت تأمین می‌شود، در شرایط عادی قرار دارد و علیرغم افزایش مصرف در روزهای اخیر با تامین پهنای باند لازم، مشکلی از این بابت برای مشترکین مشاهده نشده است. کندی سرعت اینترنت در این روزها دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها افزایش مصرف اینترنت همراه به جای استفاده از اینترنت خانگی است. تامین‌ نشدن زیرساخت‌های لازم در سال‌های گذشته یکی دیگر از این دلایل است.

سخنگوی دولت امروز در نشست خبری خود در این رابطه تصریح کرد: زیرساخت‌های اینترنت ثابت در سال‌های قبل توسعه پیدا نکرده و توان پاسخگویی به نیاز امروز شهروندان را ندارد. دولت در همین مدت اقدامات مهمی برای بهبود زیرساخت‌های اینترنت انجام داده تا مردم بتوانند از حق شهروندی خود در برخورداری از اینترنت باکیفیت برخوردار شوند. شخص وزیر ارتباطات به صورت ویژه پیگیر مسئله اینترنت است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->